Så löser du oförutsedda utgifter på campingen

De flesta håller nog med om att det är riktigt mysigt att åka på campingsemester med familjen och en hel del ser campinglivet som en avkopplande budgetvariant när sommarsemestern drar igång. Istället för att spendera otaliga tusenlappar på att åka utomlands har alltfler svenskar upptäckt campinglivet. Det finns dock en hel del att fundera över innan du ger dig ut på vägarna med husvagnen. Läs mer om hur du löser oförutsedda utgifter på campingsemestern här.

Snabblån

2019 blev ett rekordår för campingindustrin och pandemin 2020 gjorde att många svenskar återupptäckte campinglivet som semesterform. Oförutsedda utgifter kan dock uppstå var som helst och campingen är inget undantag. Husvagnen kan gå sönder och bilen kan behöva akut service. Det löser du enkelt med ett snabblån på Lånakuten. Du kan läsa mer om de fördelaktiga villkoren på https://lanakuten.com där du kan jämföra olika lån för att hitta det som passar dig bäst. Har du inte haft tid eller möjlighet att spara ihop till en buffert är ett snabblån en både enkel och smidig lösning. Oförutsedda utgifter kan drabba vem som helst och när det gäller mindre summor kan snabblånet som betalas ut direkt vara en stor fördel.

Utmaningar på camping

Campingar kan se olika ut och vara bemannade eller obemannade. Du kan också välja att campa på olika platser som du själv har valt. De ekonomiska utmaningarna kan inträffa precis när som helst och vem vill leva campingliv när husvagnskylen har gått sönder eller det nyköpta tältet har fått en rejäl reva? Att ha en reskassa är naturligtvis det bästa men när olyckan är framme kan kostnaderna lätt skena iväg. Med hjälp av snabblånet har du pengarna på kontot när du behöver dem. Lånakuten erbjuder även snabblån till låntagare med betalningsanmärkningar och många kreditförfrågningar hos UC. Semestern behöver med andra ord inte vara över för att bilen har fått punktering eller husvagnsfönstret har råkat ut för ett stenskott. Utmaningarna när det gäller campinglivet kan vara många, men med snabblån behöver ett akut behov av pengar inte vara en av dem. Tappar en familjemedlem mobilen i sjön är det inte hela världen. Lånakuten hjälper dig direkt och du behöver inte vänta på utbetalningen.